No.

HUHN / CHICKEN

 
71
Chicken Curry
Hühnerfilet in Currysauce, nach nordindischer Art zubereitet / Chicken cooked in a curry sauce, in North Indian style
 
72
Chicken Tikka Masala
Saftiger Hühnerfilet nach einem Rezept aus der Königlichen Moghul – Küche zubereitet / Boneless chicken prepared in a Recipe From kitchen of Moghuls
 
73
Chicken Palak
Hühnerfilet in einem mild gewürztem Spinat / pieces of chicken cooked in a mildyseasoned spinach
 
74
Chicken Jalfrezie (scharf)
Hühnerfilet mit Tomaten, Zwiebeln und Paprika / Chicken meat with tomatoes, onions and sweet pepper
 
75
Chicken Korma
Zartes Hühnerfilet in Nuss – Sauce mit Kokusnussflocken und gemahlenen Mandeln / tender chicken in nut sauce with shredded coconut and ground almonds
 
76
Chicken Noorani (India House)
Hühnerfilet in einer sehr milden Sauce aus Sahne, Joghurt und Cashewkernen / Boneless chicken cooked in a very mild sauce of Cream, yoghurt and cashews
 
77
Chicken Chili (scharf)
Hühnerfleisch mit Spezialgewürzen / Chicken meat in a special blend of spices
 
78
Chicken Karahi
Gebratenes Hühnerfleisch mit Currysauce / Fried chicken in curry sauce
 
79
Chicken Vindaloo (scharf)
Hühnerfilet mit Spezialgewürzen aus Goa / Chicken meat in a special blend of spices from Goa
 
80
Butter Chicken
Zartes Hühnerfilet in Butter – Tomaten Sauce / Tender chicken in a butter tomato sauce
 
 

Alle Gerichte werden mit Basmati Reis serviert  / All dishes served with Basmati Rice